Turkish Internet Security Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish Internet Security Team

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

İnsan Ne İle Yaşar?

2 posters
YazarMesaj
Mr.Lordi
Admin[100]
Admin[100]
Mr.Lordi

Aktiflik :
İnsan Ne İle Yaşar? Left_bar_bleue70 / 10070 / 100İnsan Ne İle Yaşar? Right_bar_bleue

Deneyim :
İnsan Ne İle Yaşar? Left_bar_bleue95 / 10095 / 100İnsan Ne İle Yaşar? Right_bar_bleue

Üyelik Seviyesi :
İnsan Ne İle Yaşar? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100İnsan Ne İle Yaşar? Right_bar_bleue

Uyarı(%) :
İnsan Ne İle Yaşar? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100İnsan Ne İle Yaşar? Right_bar_bleue

İnsan Ne İle Yaşar? Empty
MesajKonu: İnsan Ne İle Yaşar?   İnsan Ne İle Yaşar? Icon_minitimePtsi Ocak 14, 2008 7:50 pm

Lek Nikolayeviç Tolstoy'un,Milli Eğitim Bakanlığı'nın 100 Temel Eser'lerinden biri olan bu kitap,cenetten kovulmuş olan bir meleğin hikayesini anlatıyor.Bu melek azrail'in yardımcısı bir melek,o da can almakla görevli.Bir gün Tanrı'nın buyruğuna karşı gelen bu melek,anadan doğma bir şekilde bir mezarlığa bırakılır (Tanrı tarafından).Bunu bulan bir köylü bunu evine alır ve çalıştığı ayakkabıcılık işinde çırak olarak yanında çalıştırmaya başlar...Ben anlatmayayım,yoksa okurken tadı çıkmaz...En iyisi gidip kitapçıdan bir tane alın.Kitap çok güzel,hiç sıkıcı değil.Okumanızı tavsiye ederim...
knight
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
knight

Erkek Mesaj Sayısı : 76
Aktiflik :
İnsan Ne İle Yaşar? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100İnsan Ne İle Yaşar? Right_bar_bleue

Deneyim :

Üyelik Seviyesi :
İnsan Ne İle Yaşar? Left_bar_bleue1 / 1001 / 100İnsan Ne İle Yaşar? Right_bar_bleue

Uyarı(%) :

İnsan Ne İle Yaşar? Empty
MesajKonu: Geri: İnsan Ne İle Yaşar?   İnsan Ne İle Yaşar? Icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2008 12:49 pm

ben okudum güzel kitap öneririm

İnsan Ne İle Yaşar?
1 sayfadaki 1 sayfası